Taktekking

Det finnes mange typer tak å velge i. Vi deler ofte utvalget inn i hovedgrupper som takstein, plater og takpapp. Fra gammelt av var Oslo en by der det for det meste ble valgt takstein av tegl. Fra rundt 1960 ble sementstein mer og mer vanlig , men idag blir takstein av tegl ofte valgt , fordi en søker tilbake til det opprinnelige.

Dobbelt falset båndtekking benyttes også ofte , her kan en velge mellom aluminium, sink,lakkert stål og kobber. Det heter båndtekking fordi det benyttes plater på rull /bånd. Skivetekking er samme teknikk bortsett fra de ble laget av plater/skiver 1X2 meter.

Når taket er en del av fasaden betyr det mye at det velges taktekking som kler bygget. Blikkenslager Lars Eriksen har også mulighet til å legge tak om vinteren. Slik kan fremdriften av prosjektet fortsette uforstyrret av årstidene og ditt bygg stå klart raskere. Vi jobber effektivt og med det siste innen moderne utstyr slik at du får et sluttresultat du kan være fornøyd med. Vår erfaring gjør at vi kjenner til hvilke vær utfordringer ditt bygg kan stå ovenfor, og vi vil slik kunne bygge tak som står i mot disse.

Ønsker du mer informasjon om taktekking og hvordan vi kan hjelpe deg kan du ta kontakt med Blikkenslager Lars Eriksen her.