Pipearbeider i Oslo og nærliggende områder

Monteringen av pipebeslag og undertakstetting er en av pipearbeidene vi utfører for våre kunder i Oslo og nærliggende områder. Som erfarne blikkenslagere har vi gjennom de siste 30 årene sørget for at tak forblir tette etter denne typen montering.

Taklekkasjer kan ofte oppstå i såkalte gjennomføringer. Dette er områder hvor taket stopper ved lufterør, takrenner, vinduer eller skorsteiner. Det er derfor tilrådelig å be en profesjonell taktekker legge takbeslag, pipebeslag og takfotbeslag slik at man er sikre på at det ikke oppstår lekkasjer eller fuktskader. Fuktskader som følge av lekkasjer fra tak kan bli svært dyre å reparere, og kan føre til store ødeleggelser man ikke ser før det er for sent.

Montering av pipebeslag

Blikkenslager Lars Eriksen har eget kobber og blikkenslagerverksted hvor vi produserer pipebeslag som passer spesifikt til ditt bygg. Lars Eriksen er andre generasjons blikkenslager og vi har en stor portefølje med fornøyde kunder som kontakter oss for alle deres tak- og pipearbeider, samt reparasjoner.
Et pipebeslag kan lages på mange forskjellige måter som f. eks. fotbeslag /heltekket beslag på pipe/
montere tak over pipe for å unngå vann i pipeløp og måten dette kan gjøres på er mange.
Vi setter pris på oppdragsgivere som bryr seg om utseendet.
Forskjellige løsninger finnes for å få bedre trekk i pipa.