Taksikring

Vi tilbyr taksikring til våre kunder. Dersom du er på jakt etter en ekspert på taksikring bør du velge Blikkenslagermester Lars Eriksen. Vi er en anerkjent blikkenslager som råder over spisskompetanse og utstyr til å utføre taksikring etter de høyeste standardene. Vi kan blant annet tilby produksjon og montering av takstige, feieplatå, takbro, pipeplattform, snøfangere og takrenner.

Taksikring - viktig for et godt miljø

Når vi utfører oppdrag innen taksikring er det med utgangspunkt i lang erfaring og stor kunnskap. Vi sørger for at gamle håndverkstradisjoner lever videre gjennom våre mange mange forskjellige kvalitetstjenester - også når vi utfører taksikring. Vår faglige stolthet betyr at vi holder oss kontinuerlig oppdaterte på utviklingen i bransjen, og at vi jobber i harmoni med etablerte HMS-foreskrifter for å sikre et godt arbeidsmiljø.

Vi har kompetanse og kapasitet til å påta oss selv store og krevende oppdrag innen taksikring. Fortell om dine ønsker og behov, så skal vi sammensette en løsning som passer for akkurat deg.Velkommen hos Blikkenslagermester Lars Eriksen.