Taklekkasje i Oslo-området

Taket er en av de viktigste delen av huset da det holder alt tørt. Norske tak må tåle mye igjennom et år. De utsettes for sterk vind, store nedbørsmengder og tung snø. Det anbefales at man sjekker taket sitt årlig for skader og slitasje, men mange boligeiere sjekker aldri taket sitt for lekkasjer. Problemet er at når man oppdager at det drypper er allerede mye skade oppstått og det kan bli dyrt å reparere skadene.

Skade som oppstår på grunn av slitasje dekkes ikke av forsikring. Om man sjekker taket ofte vil det være mulig å oppdage slike skader tidlig og begrense omkostningene, og det kan være en del av forsikringen for at skader unngås.

Det er også viktig å se etter taket slik at alltid alt sitter godt festet, slik at ikke beslag og andre ting kan bli tatt av vinden

Blikkenslager med eget blikkenslagerverksted.


Blikkenslager Lars Eriksen utfører alle slags takarbeider og kan reparere ulike takskader eller slitasjeskader. Vi installerer takrenner, snøfangere og takbeslag og lager et helhetlig utseende . Alle elementer til tak kan spesialbestilles fra vårt blikkenslagerverksted.