Takarbeider i Oslo-området

Er du på utkikk etter noen som kan hjelpe deg med ditt nye tak eller som kan fikse problemer med ditt gamle? Blikkenslager Lars Eriksen tilbyr en rekke ulike takarbeider, utfører alt av blikkenslagerarbeider og har eget blikkenslagerverksted.

Vi er spesialister på takrenner og taksikring. Vi har tidligere montert en rekke typegodkjente takstiger, feieplatå, pipeplattformer, snøfangere, og takbroer. Våre medarbeidere har erfaring med større og svært krevende oppdrag innen taksikring. Ingen jobb er for stor eller liten for våre eksperter. Med våre spesialtilpassede løsninger kan du være sikker på at ditt tak både er tett og sikkert. Vi sørger for at vann ledes bort fra taket gjennom beslag / takrenner og nedløpsrør.

Blikkenslager Lars Eriksen er andre generasjons blikkenslager og har over 30 års erfaring innen faget. Våre medarbeidere er svært opptatt av at kunden skal være fornøyd med sluttresultatet og vil alltid strekke seg langt for at du skal være fornøyd. Vi ønsker at du skal kunne dra nytte av våre takarbeider i lang tid fremover.